Încă un caz de violență în familie. Protecția Copilului cercetează!

132
Încă un caz de violență în familie. Protecția Copilului cercetează! - ddd-1578833824.jpg

Articole recomandate

O fată de 8 ani din localitatea vasluiană Măscurei a fugit de acasă, duminică, după ce ar fi fost agresată de mama vitregă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, citați de Agerpres, fata a fost găsită de o femeie care o cunoștea și care s-a îngrijorat când a văzut-o singură.

"Femeia a anunțat la numărul de urgență 112 faptul că a găsit minora undeva în proximitatea unui drum comunal și a spus că fetița plângea, susținând că a fost agresată de mama vitregă. În cauză, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Fata a fost preluată de o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui. "A fost transportată la spital, unde a fost consultată de medici, constatându-se că este clinic sănătoasă. De la spital a fost transportată la un centru pentru copii", a precizat directorul SAJ Vaslui, Aurora Popa. Din primele informații, se pare că minora locuia împreună cu mama vitregă, tatăl fiind plecat la muncă într-un județ învecinat. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a demarat verificări în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde