Încă o școală evacuată din cauza igienizării! Elevii au acuzat dureri de cap

155
Încă o școală evacuată din cauza igienizării! Elevii au acuzat dureri de cap - ddd-1579614361.jpg

Articole recomandate

Școala Generală 133 din Capitală a fost evacuată marți după ce mai mulți elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator, în urma procedurilor de igienizare efectuate în unitatea de învățământ, potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar al Municipiului București, transmite Agerpres.

"Măsura de a nu permite accesul elevilor sau personalului în școală, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevăzută în procesul verbal realizat după efectuarea dezinfectării. Prin urmare, școala a permis accesul elevilor și personalului. Astăzi, după ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, școala a anunțat și Salvarea și pompierii", afirmă sursa citată. Potrivit IȘMB, igienizarea a fost necesară ca urmare a unor cazuri de gripă confirmate.

ISUBIF precizează că Școala 133 a fost evacuată după ce mai mulți copii au acuzat dureri de cap, posibil de la un gaz toxic. ''La caz au fost direcționate ambulanțe SMURD și echipaj CBRN pentru a identifica sursa. Se procedează la evacuarea tuturor elevilor. O fată de 14 ani a fost transportată la Spitalul Marie Curie. În incinta școlii acționează 2 ambulanțe SMURD și una de la SABIF. S-a solicitat suplimentare dispozitivului'', informează ISUBIF.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2991 secunde