X
X
Mai multe ştiri online:

ÎNCĂ O MISIUNE ÎNDEPLINITĂ DE MARINARII MILITARI

Ştire online publicată Marţi, 23 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Fregata "Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO "Sea Guardian" și se va întoarce acasă, pentru a fi prezentă la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României. Nava militară va acosta miercuri, 24 octombrie, la ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a parcurs aproximativ 6.000 de mile marine, în diferite condiții meteorologice, în patru mări. 


În timpul activităților desfășurate în Marea Mediterană, fregata "Regele Ferdinand" a executat numeroase misiuni de interogare a navelor comerciale, împreună cu celelalte nave din gruparea NATO din care a făcut parte, respectiv fregata "Yavuz" (Turcia) și fregata "Scirocco" (Italia).


Profesionalismul marinarilor militari români contribuie la susținerea eforturilor Alianței Nord-Atlantice de asigurare a securității colective a tuturor membrilor acesteia, iar participarea echipajelor navelor militare românești la operațiile și exercițiile organizate de NATO consolidează interoperabilitatea dintre platformele navale de luptă ale României și ale partenerilor săi. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7722 secunde