ÎNCĂ DOUĂ CAZURI DE CORONAVIRUS în țară!

859
ÎNCĂ DOUĂ CAZURI DE CORONAVIRUS în țară! - dddd-1582896909.jpg

Articole recomandate

Autoritățile au confirmat două noi cazuri de coronavirus în România. Este vorba de un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au anunțat cele două noi cazuri într-o conferință de presă susținută la MAI.

Primul caz este al unui bărbat de 45 de ani, din Maramureș. El a venit din afara zonei de carantinaj, s-a întors în țară pe 25 februarie. A fost la doctor în Italia, a ajuns cu febră în România, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj.

Al doilea caz este o femeie de 38 de ani din Timișoara. A mers la Bergamo, în Italia, pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv. Femeia a rămas la centrul din Timișoara, bărbatul a rămas la centrul din Cluj.

"Starea de sănătate a femeii din Timișoara este bună. Bărbatul a avut ieri un puseu de insuficiență respiratorie, a fost transferat la Cluj și este într-o situație mai bună, sub supravegherea medicilor", a declarat secretarul de stat Nelu Tătaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3838 secunde