Încă doi angajați confirmați cu coronavirus în penitenciare

223
Încă doi angajați confirmați cu coronavirus în penitenciare - aldoileagardiansursapsnews-1587630587.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, un al doilea angajat al Penitenciarului București-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare își exercita atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ și nu a interacționat cu persoane private de libertate.


Contacții identificați au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Ilfov. Spațiile de lucru sunt dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice, în baza planificărilor.


De asemenea, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor anunță confirmarea unui prim caz cu COVID-19 la Penitenciarul Gherla, în persoana unui angajat care își desfășura activitatea în sectorul de deținere. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacților, teste specifice urmând a fi aplicate conform indicațiilor Direcției de Sănătate Publică Cluj. Măsurile de scoatere din serviciu și înlocuire cu personal de rezervă, precum și cele de dezinfecție se implementează inclusiv în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1471 secunde