Înarmat cu un cuțit, la sărbătoarea satului

207
Înarmat  cu un cuțit,  la sărbătoarea satului - prins-1494259395.jpg
În week-end-ul ce tocmai a trecut, în intervalul orar 10.00-22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au asigurat măsurile de ordine publică la evenimentul cultural-artistic prilejuit de ziua comunei Lumina. 


În jurul orei 15.30, unul dintre jandarmii aflați în dispozitivul de asigurare a ordinii publice a observat, în mulțime, un bărbat care avea la spate un cuțit prins la cureaua de la pantaloni.


Fiind întrebat de către oamenii legii cu privire la arma albă deținută, cel în cauză a declarat că a văzut cuțitul pe una dintre mesele unei terase și l-a luat pentru că îi trebuia acasă. Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală, iar bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost condus la sediul Poliției Lumina, în vederea continuării cercetărilor și luării mă-surilor legale.


Jandarmii vă reamintesc că fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement a cuțitului, pumnalului, boxului sau a altor asemenea obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, înțepare sau lovire se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde