ÎMPUȘCĂTURI ÎN CENTRUL CONSTANȚEI! Un bărbat a ajuns la spital

821
ÎMPUȘCĂTURI ÎN CENTRUL CONSTANȚEI! Un bărbat a ajuns la spital - foc-1599476972.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, sâmbătă, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța. 


La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de  25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.


La acest moment polițiști din cadrul Secției 3 Poliție continuă cercetările în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8311 secunde