Împușcat în centrul Constanței, după o ceartă pe distanțarea socială!

Joi, 17 Septembrie 2020
189
Ancheta desfășurată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a scos la iveală de la ce a pornit conflictul între doi bărbați, de pe strada Ștefan cel Mare, în urma căruia unul dintre ei a scos un pistol și a tras spre adversarul său, rănindu-l.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, 5 septembrie, în centrul municipiului Constanța, în fața unei patiserii. Potrivit anchetatorilor, un bărbat, L.Ș., a apelat la 112 reclamând că fratele lui, L.A., de 25 de ani, a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile, de un necunoscut. „Lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați telefonic de către L.Ș., care era însoțit de L.A., cu privire la faptul că se afla la o unitate de alimentație publică, situată pe strada Ștefan cel Mare, din municipiului Constanța, a avut un conflict verbal cu un bărbat, pe fondul reproșurilor privind distanțarea socială. Persoana respectivă era însoțită de o femeie, iar cei doi, după ce au cumpărat produse de alimentație publică, au plecat spre strada Mihai Viteazu, în drumul lor întâlnindu-se și cu numitul L.A., cu care de asemenea au avut un schimb scurt de replici. După ce L.Ș. și L.A. și-au continuat deplasarea, persoana necunoscută de sex bărbătesc s-a întors spre numitul L.A. și a tras mai multe focuri de armă spre acesta cu un pistol, provocându-i o plagă împușcată la cap”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Reamintim că după o săptămână de cercetări, polițiștii l-au identificat pe suspect ca fiind A.E., de 19 ani, acesta fiind prins și dus în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.292 secunde