IMPACT FATAL, ȘASE MORȚI! Iată ce postase pe Facebook șoferul sinucigaș, înainte de tragedie

188
IMPACT FATAL, ȘASE MORȚI! Iată ce postase pe Facebook șoferul sinucigaș, înainte de tragedie - mesajfacebookacccident378fr29ixh-1411895577.jpg

Articole recomandate

Polițiștii care anchetează accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică, soldat cu moartea a șase persoane, între care doi copii, iau în calcul o ipoteză șocantă: șoferul de 28 de ani care a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism BMW X3 în care se aflau cinci persoane, ar fi vrut să se sinucidă. 


Citește și IMAGINI ȘOCANTE! Carnagiu pe șosea! ȘASE MORȚI, niciun supraviețuitor! Șoferul, gest sinucigaș. UPDATE

O postare pe pagina de Facebook a șoferului de 28 de ani, care conducea mașina intrată pe contrasens, sugerează că acesta ar fi avut intenția de a se sinucide.

"Aveti grija de voi prietenii, amici , cunostinse eu plec intr-o lume mai buna si aveti grija pe cine iubiti sa nu patiti la fel ca mine!! Vă iubesc pe toti! Iarta-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar asa nu mai rezist sa traiesc", este mesajul postat de tânăr pe contul său de Facebook. Mesajul se încheie cu emoticonul simțindu-se deprimat.


Mesajul însoțește trei fotografii în care apare alături de o tânără. Peste fotografii sunt așezați trandafiri albi. Una dintre fotografiile postate pe rețeaua de socializare a fost găsită în mașina bărbatului, la locul accidentului, scrie cotidianul.ro.


Tânărul de 28 de ani, din București, care a provocat accidentul produs sâmbătă seară între Ploiești și Brașov, pe DN 1, se numește George Dumitru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4902 secunde