Îmbrăcăminte și jucării contrafăcute în valoare de peste 750.000 euro, reținute de inspectorii vamali

118
Îmbrăcăminte și jucării contrafăcute în valoare de peste 750.000 euro, reținute de inspectorii vamali - jucarii-1386236055.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au descoperit ieri îmbrăcăminte pentru copii și jucării, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de peste 750 000 euro, ca urmare a controlului efectuat asupra unor containere sosite din China pentru societăți comerciale cu sediul în București, Ilfov și Suceava.


Inspectorii vamali au acționat în baza analizei de risc. Ca urmare a efectuării controlului de specialitate, aceștia au reținut îmbrăcăminte pentru copii și jucării, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor Monster High, Angry Birds, Disney, Hello Kitty, Audi, BMW, Range Rover, Lamborghini, Mercedes, Porsche, Ferrari etc, cu o valoare de piață de peste 750.000 euro.


Autoritatea vamală a reținut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5579 secunde