IMAGINI ȘOCANTE! Patronul restaurantului Bacco și președintele Asociației Medicilor de Familie din Tulcea, decedați

12377
5

Articole de la același autor

Viteza și neatenția la volan continuă să facă victime. Este cazul lui Richard Eduard Onescu, patronul restaurantului constănțean Bacco, în vârstă de 47 de ani, care a nu a avut nicio șansă de supraviețuire, după ce a izbit în plin un TIR care staționa, între localitățile Techirghiol și Agigea. 


Bărbatul se afla la volanul unui Mercedes în valoare de zeci de mii de euro, însă asta nu a ajutat cu nimic șoferul. La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare și cadre medicale ale SAJ Constanța, însă din păcate, Richard Eduard Onescu nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit prins între fiarele contorsionate ale mașinii, la câteva momente după producerea impactului. 


Moartea patronului de la Bacco a ajuns repede la urechile apropiaților, care i-au lăsat mai multe mesaje, printre care: "Dumnezeu să te ierte și să te odihnească. Mi-ai fost și chef și prieten, am învățat multe de la tine", "Nu-mi vine să cred, Dumnezeu să te ierte!", "Dumnezeu să-l ierte! Richard Onescu, nu te vom uita niciodată". 


Președintele Asociației Medicilor de Familie din Tulcea, decedată la Hârșova


Un alt accident mortal a avut loc sâmbătă, la ieșire din Hârșova, în jurul orei 11.00. Un bărbat, în vârstă de 57 de ani aflat la volanul unui autoturism Skoda, care a ieșit din Hârșova și se îndrepta spre Saraiu a pierdut controlul volanului din cauza neatenției și a intrat în coliziune frontală cu o mașină Volkswagen, care circula regulamentar. 


În autoturismul marca Volkswagen se aflau un bărbat și o femeie, soț și soție, în vârstă de 65 și 66 ani. În urma impactului, doctorul Doina Isac, președintele Asociației Medicilor de Familie din Tulcea a decedat pe loc, în timp ce soțul femeii a fost resuscitat și transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean Constanța. 




Comentează știrea

Abc
5 februarie 2017
Jah

Nu este pateonul New pizzico boilor!!!!! Este patronul Bacco!!! Nu mai e la Pizzico de ani de zile!

eugen
5 februarie 2017
PATRON

acuma nu mai e patron nici la New pizzico nici la Bacco!!! este un muritor inaltat la cerurii in dreapta TATAULUI si stinga FIULUI , DUMNEZEU sa-l obihneasca in pace

banii nu aduc fericirea, din contra
5 februarie 2017
@patron

Crezi tu ca un patron de astfel de bombe ajunge in dreapta Tatalui si in stanga Fiului? Acolo nu se cumpara locurile cu bani sau cu masini mercedes. Probabil a ajuns in iad. Trebuie sa faca multe pomeni si multe fapte bune urmasii lui ca sa poata iesi de acolo

Anonim
7 februarie 2017
...

Daca nu l cunoasteti nu va dati cu parerea raharilor!!!

Fane
18 iulie 2017
restaurant

iesimiel stanescu, pleaca din postul de barman, dute maturator dementule!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : GUVERNUL A ABROGAT ORDONANȚA 13!
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Dosarul lui Ioan Oltean, retrimis la DNA
Pagina a fost generata in 1.601 secunde