Imagini șocante! CARNAGIU LA CONSTANȚA! TREI MORȚI, dintre care doi militari, în urma unui teribil accident de autocar

3670
Un accident rutier grav s-a petrecut pe DN2 A, între Hanul Morilor și localitatea Stupina. Trei persoane au murit, iar alte două sunt rănite. 


UPDATE 1 - Polițiștii de la Rutieră au fost solicitați să intervină, în urmă cu câteva momente, la un accident rutier. Din primele informații, două persoane sunt decedate, iar alte două rănite. Impactul ar fi avut loc între un autoturism și un autocar pe Drumul Național 2 A, între Hanul Morilor și Stupina. 



UPDATE 2 - Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență se îndreaptă către locul accidentului. Din primele date, o persoană a rămas încarcerată și este nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi eliberată dintre fiare.


UPDATE 3 - Autocarul se deplasa dinspre Hârșova, iar în zona Hanul Morilor, șoferul unui autoturism marca Peugeot a intrat pe contrasens. În mașină se aflau trei bărbați, militari din Brăila. Din păcate, doi dintre ei au murit, șoferul fiind rănit ușor. În autocar se aflau șoferul și un însoțitor care ar fi fost proiectat prin parbriz, starea lui fiind gravă. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au putul să-l salveze..


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Pietoni spulberați  de motocicliști
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Grav  accident rutier  pe bulevardul Mamaia
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța. O victimă!
Pagina a fost generata in 0.5073 secunde