Video IMAGINI ȘOCANTE / CARNAGIU la 23 August. CINCI PERSOANE AU MURIT, după ce două mașini s-au lovit frontal

11829
7
UPDATE: A treia din cele patru victime din SAAB se numește Adrian Păsărică și avea 34 de ani.


UPDATE: Potrivit martorilor cei trei pasageri ai autoturismului SAAB au fost aruncați în șanț în urma impactului. Din câte se pare doar șoferița purta centura de siguranță. Tot martorii susțin că în momentul impactului șoferul din Skoda ar fi vorbit la telefon.


UPDATE: Două din cele patru victime din SAAB sunt Laura Tutanis, șoferița, în vârstă de 35 ani și Irina Milea, pasager, în vârstă de 36 ani.


UPDATE: Șoferul autoturismului Skoda, cel care a provocat accidentul, se numește Vicol Constantin, era din Constanța, avea 44 de ani și era singur în mașină.


UPDATE: Martorii susțin că în momentul impactului autoturismul SAAB nu avea o viteză mai mare de 40-50 km/h, pe această porțiune de drum existând și o restricție de viteză.


UPDATE: Potrivit rudelor care s-au deplasat la locul accidentului cele patru victime din autoturismul SAAB, doi bărbați și două femei, se aflau în concediu pe litoral, aceștia lucrând în străinătate. Printre aceste persoane se afla și cetățean italian. 




UPDATE: Circulația pe DN39 se desfășoară cu dificultate.


Cinci persoane și-au pierdut viața în urmă cu puțin timp în urma unui accident rutier. Tragedia s-a petrecut în curbă la 23 August. Din primele informatii un autoturism marca Skoda circula dinspre Mangalia spre Constanța. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens într-un autoturism marca Saab decapotabil. În urma impactului patru persoane din Saab și conducătorul auto din Skoda au murit. Alte două persoane din Skoda au fost rănite ușor.


Comentează știrea

skoda
2 august 2015
jigodie cu skoda

majoritatea impotentilor mintal aleg marca skoda, feriti-va de ei ca de cazanele de bg.

Golf
2 august 2015
adevarat

mai ales cei cu Octavia sunt indivizi complexati si cu sindrom de inferioritate

daniela
3 august 2015
Oportunitate ce nu treb...

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. informatii trimiteti textul ,,info'' la adresa: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Marian
3 august 2015
WTF

Ce treaba are marca masinii? Sunteti idioti sau prosti? Faptul ca soferul(indiferent de marca masinii) este un prost si un idiot (care vb la tel si presupun ca avea si viteza) a facut ca sa aiba loc acest accident teribil. Asta ar trebui sa ne dea de gandit si sa fim atenti cand conducem. Daca tot vrem sa comentam hai sa fim si putin pe topic. Condoleante!

Madalin
3 august 2015
Sa fie coincidenta?

lege5.ro/Mobile/Dosar/he4toobtgu2f6mzw/3023-256-2013-curtea-de-apel-constanta

vaporeanu
3 august 2015

Oferta exceptionala de facut bani! Avem o oferta speciala si noua:obtii rezultate imediat si castigi bani! Sistem cu total performant si de incredere! Satisfactia celor care vor sa castige bani in timpul liber este garantata! Cereti acum. mai multe informatii la adresa de email : [email protected]

geta
20 august 2015
oportunitate de venituri suplimentare

Stim cu totii cat e de greu sa obtinem niste banii in plus pentru micile noastre placeri. Asa ca echipa noastra vine cu un ajutor pentru cei care doresc mai mult. Cautam colaboratori pentru un proiect destinat pietei globale cu castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6897 secunde