IMAGINEA ZILEI / Cu mașina blocată în gheața de la Modern. "Dacă prostia ar durea, ar fi spitalele pline"

4130
4

Articole de la același autor

Un constănțean a rămas blocat cu un autoturism, marca Peugeot, în gheața formată la malul Mării Negre, pe plaja Modern, după ce aceasta s-a spart sub presiunea mașinii.


Imaginile fac rapid ocolul internetului, în aceste momente, în deliciul celor care le vizionează. "Dacă prostia ar durea, ar fi spitalele pline", "A pus mașina la saramură", "Să-l mute mai în larg, peste o lună dau la guvide de pe plafonul lui", sunt doar câteva din mesajele postate pe grupul "Parchez ca un bou".



Așteptăm o reacție din partea Poliției Locale, deoarece este destul de clar faptul că șoferul a pătruns pe plajă, iar sancțiunea este cuprinsă între 10.000 și 20.000 lei.


Comentează știrea

Andrei
25 ianuarie 2018
Vai steaua noastra

1) Masina are o tona si cateva sute de kg 2) Banuiesc ca babuinul isi ia 10.000 lei amenda, da? 3) Nu stiu de ce dar am o banuiala ca soferul este tigan sau turc. Poate cofirma cineva?

Lele
25 ianuarie 2018
Exagerare

Unde dreq cateva tone ? Ce mai exagerati voi jurnalistii in lipsa de inspiratie...

Sinan
25 ianuarie 2018
Plaja modern

Soferul este o femeie,a fost cu fetita pe plaja ptr aerosoli,ce sa ti povestesc..mare smecherie ce s a intamplat

camionagii gheturilor
26 ianuarie 2018
A vrut sa apara pe Youtube

"Femeia" a venit cu masina echipata sa faca senzatie pe gheata. Observati ca rotile din fara au montate lanturi de zapada! Pana sa ajunga pe Youtube a ajuns pe mana politiei.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1826 secunde