IMAGINE EMOȚIONANTĂ! Polițist surprins în timp ce plânge la locul crimei, acolo unde o fetiță a fost ucisă de propria mamă

1639
IMAGINE EMOȚIONANTĂ! Polițist surprins în timp ce plânge la locul crimei, acolo unde o fetiță a fost ucisă de propria mamă - img-1521113442.jpg

Articole recomandate

Momente dureroase, seara trecută, în timpul cercetării la fața locului în cazul fetiței de patru ani care a fost ucisă de propria mamă la Timișoara.

Un polițist criminalist, care a ajuns în casa în care fetița de patru ani a fost înecată în cadă de mama sa, a fost surprins în timp ce plângea din cauza imaginilor oribile pe care le-a văzut.


Deși a văzut numeroase astfel de scene, având în vedere meseria sa, criminalistul nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe fetița moartă.


Oana Neț, fosta educatoare care și-a ucis fetița, a fost reținută de polițiști și transportată de urgență la spital după ce a înghițit erbicid.

Femeia a primit îngrijiri medicale de specialitate și a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Oana Neț va fi acuzată de omor calificat și riscă ani grei de închisoare. Ea a explicat că a recurs la acest gest după ce s-a certat cu soțul ei care îi cerea să divorțeze.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6722 secunde