Hoții constănțeni s-au reprofilat: FURĂ COMBUSTIBILUL DIN MAȘINI

789
1
Hoții constănțeni s-au reprofilat: FURĂ COMBUSTIBILUL DIN MAȘINI - hotibenzina-1350979342.jpg
Se pare că ultima îndeletnicire a hoților este aceea de a fura combustibil din rezervoarele autovehiculelor parcate pe străzile Constanței. În numai 24 de ore, două cazuri de acest gen au fost depistate de oamenii legii, iar suspecții s-au ales cu dosare penale.

În dimineața zilei de 21 octombrie, pe la ora 4,30, o echipă de siguranță publică a observat, pe bulevardul IC Brătianu, în dreptul unei unități de învățământ, trei bărbați care dădeau târcoale unui autoturism parcat. Ei au fost legitimați, așa stabilindu-se că este vorba de Antoniu S.T., de 20 de ani, Florin B.D., de 19 ani, și Adrian C., de 29 de ani, toți din Constanța, acesta din urmă fiind și șoferul mașinii.

14 litri la portbagaj

Întrucât tinerii nu și-au putut justifica prezența în zonă, s-a procedat la verificarea autoturismului, ocazie cu care în portbagaj au fost descoperite trei bidoane din plastic (două cu capacitatea de șase litri și unul de cinci litri), ce conțineau produs petrolier, cu miros și aspect specific benzinei, a cărui proveniență, de asemenea, nu au putut-o justifica. Având în vedere aspectele constatate, cei trei au fost conduși la sediul Poliției pentru continuarea verificărilor, tinerii fiind suspectați de sustragerea de carburant din rezervoarele autoturismelor. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 4 în colaborare cu polițiștii Secției 2 s-a stabilit că cei 14 litri de combustibil găsiți asupra tinerilor au fost sustrași în noaptea respectivă din rezervorul unui autoturism ce se afla parcat pe aleea Topolog, din municipiul Constanța. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% și restituit părții vătămate.



Au dat atacul la un autotren parcat pe strada Pandurului


Un apel la 112 îi anunța, ieri dimineață, pe la ora 2,50, pe polițiștii de la Secția 5 cu privire la faptul că trei persoane care se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria s-au oprit pe strada Pandurului, de unde sustrag motorină din rezervorul unui autotren. Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a observat autoturismul indicat în momentul în care părăsea zona, motiv pentru care a procedat la urmărirea și scoaterea acestuia din trafic, pentru verificări, pe strada Comarnic, din municipiul Constanța.

Ocupanții autoturismului au fost identificați ca fiind Alexandru A. B., de 20 de ani, Marian B., de 18 ani și Constantin H., de 21 de ani, toți din municipiul Constanța. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, în autoturism au fost identificate patru bidoane din plastic a câte 30 litri fiecare, cu produs petrolier cu aspect și miros specific de motorină, dar și un furtun cu lungimea de doi metri. Prejudiciul, în valoare de 700 de lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști, cu suspecții în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comentează știrea

REPORTERII
23 octombrie 2012
Concurs la ANR cu castigatori anuntati

Concurs la ANR cu castigatori anuntati Concursul ANR dinamitat de numeroase erori In urma demiterilor si a demisiilor (demiteri mascate) s-au eliberat cateva locuri in ANR. Cei care au organizat insa au facut mai multe erori printre care aceea ca si-au tradat intentiile de a-i inlocui pe ai vostri cu ai nostri si au eliberat mai multe functii decat trebuia - functiile castigatorilor astel ca se poate vedea deja cine va castiga. Lumea vorbeste de mai multe vizite a Bucuresti de asigurare a cate unui loc din organigrama. Mesajul ar fi pentru cei ce stiu ca nu si-au asigurat nimic:concursul nu e pentru voi .Mai bine ii lasati sa concureze singuri, nu va prezentati, ca sa-i cunoasca si publicul si nu de alta dar daca acest examen l-au luat asigurat macar sa se confrunte cu examenul de constiinta la care pana acum au picat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3193 secunde