X
X
Mai multe ştiri online:

Hoți prinși de polițiști

Ştire online publicată Miercuri, 25 Martie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Polițiști din cadrul Poliției orașului Băneasa au depistat, în cursul zilei de ieri,  o femeie, de 21 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt. Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 180 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3901 secunde