Hoți care jefuiau corturi de pe plajă, băgați după gratii

Marţi, 11 August 2020
152
Trei indivizi care au furat mai multe bunuri din corturile amplasate pe plajele din Tuzla și 23 August au fost reținuți. Polițiștii au fost sesizați, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 4.30, că persoane necunoscute au intrat într-un cort de pe plaja din 23 August și au sustras un laptop, un telefon mobil și o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 32.000 de lei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Secției 3 Rurală Mangalia, care au pornit imediat în căutarea suspecților și i-au găsit într-o mașină care mergea dinspre plaja din 23 August către DN 39. Este vorba despre trei bărbați, cu vârste între 41 și 45 de ani, iar în mașină au fost găsite și bunurile furate. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că suspecții au mai furat și un telefon mobil dintr-un cort de pe plaja din Tuzla.

Cei trei au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pagina a fost generata in 0.3935 secunde