Hotelurile din Constanța, luate "la puricat". Ce nereguli au fost descoperite

253
1

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat, sâmbătă, mai multe acțiuni în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța și medicii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Constanța. Activitățile au vizat respectarea prevederilor pentru aprobarea normelor cu privire la accesul, evidența și protecția turiștilor în structuri de primire turistice, legea privind dreptul de autor și drepturi conexe și legea privind Codul Muncii.

"Cu această ocazie, au fost verificate șapte unități hoteliere care aveau incluse restaurante, baruri de zi și terase, de pe raza municipiului Constanța și municipiul Mangalia, ocazie cu care au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.000 lei. Totodată, a fost constatată o infracțiune la Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal, respectiv comercializarea a 11 pachete țigări netimbrate", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Comentează știrea

Makikomi
22 iunie 2015
Part time

Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1905 secunde