Hoț din locuințe, băgat la arest. Folosea chei potrivite pentru a intra prin efracție!

228
Hoț din locuințe, băgat la arest. Folosea chei potrivite pentru a intra prin efracție! - hotlocuinte-1570384365.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 31 de ani a ajuns în arestul Poliției Constanța, fiind acuzat că a furat din două locuințe și a încercat să jefuiască alte două. Suspectul se folosea de chei potrivite pentru a intra prin efracție în locuințe sau profita dacă găsea uși descuiate. 
Folosindu-se de chei potrivite, suspectul Salim U. a intrat într-un imobil din municipiul Constanța, pe 25 august, de unde a furat o pereche de cercei și suma de 500 de lei. Ulterior, în urma cercetărilor desfășurate, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, au stabilit că același suspect a mai intrat, pe 12 august, într-un imobil de pe strada Mihai Viteazul, profitând că a găsit poarta și ușa descuiate. Nu a reușit însă să fure nimic, fiind surprins de proprietar. 


Ulterior, pe 6 septembrie, același suspect a încercat să intre într-un apartament de pe B-dul Tomis, folosindu-se de chei potrivite. Încercarea lui a fost însă sortită eșecului. După câteva săptămâni, mai precis pe 26 septembrie, a intrat din nou într-o locuință de pe strada Mihai Viteazul, după ce a verificat și a constatat că ușa de acces era descuiată. De aici a sustras, din bucătărie, suma de 100 de lei. 


La sfârșitul acestei săptămâni, suspectul a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3908 secunde