Hoț din Constanța, care acționa în Austria, prins de polițiști

290
Hoț din Constanța, care acționa în Austria, prins de polițiști - exercitiupolitie861024x683-1567598809.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni de furt calificat, fapte comise în Austria. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au depistat un bărbat de 39 de ani, din localitatea Lanurile, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile austriece.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat pe teritoriul Austriei.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.065 secunde