Haine susceptibile a fi contrafăcute, aduse din Turcia, confiscate la graniță

237
Haine susceptibile a fi contrafăcute, aduse din Turcia, confiscate la graniță - vamavecheconfiscate-1614798028.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, în zilele de 2 și 3 martie, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 81.900 lei, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

Miercuri, 3 martie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat pentru tranzit un autocar cu pasageri care se întorceau din Turcia. În cala destinată bagajelor, polițiștii au descoperit 65 articole de îmbrăcăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute susceptibile a fi contrafăcute. Ele aparțineau unui cetățean turc, de 21 de ani, care a declarat că le-a cumpărat din Turcia, și nu deținea acte de proveniență.

Pe 2 martie, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetățean român, în vârstă de 38 de ani. În mașină au fost găsite 264 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute. De asemenea, în aceeași dată, polițiștii de frontieră au descoperit, în cala destinată bagajelor dintr-un autocar ce efectua transport regulat de persoane pe ruta Turcia – România, patru saci de culoare gri ce conțineau 441 articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui cetățean turc, de 22 de ani, care a declarat că a achiziționat articolele din Turcia, însă nu a putut prezenta documente de proveniență pentru bunurile transportate.

Toate produsele, în valoare de peste 81.900 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3263 secunde