Haine contrafăcute, vândute la Constanța. Ce spun oamenii legii

628
Haine contrafăcute, vândute la Constanța. Ce spun oamenii legii - whatsappimage20180603at0919541-1528103607.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au surprins în Constanța, două persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 147 de articole de îmbrăcăminte.


Duminică, 03 iunie a.c., ora 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în apropierea "Târgului Duminical" din municipiul Constanța, au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 147 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, susceptibile de a fi contrafăcute. 


Luate la întrebări, nu au putut prezenta documentele de proveniență a mărfii. În plus, nu deținea nici autorizație de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulație, fără dret, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte -tricouri, pantaloni scurți sport, lenjerie intimă, pantofi sport, papuci și borsete) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3917 secunde