Guvernul a publicat ordinea de zi a ședinței de azi. Klaus Iohannis și-a anunțat prezența

159
Guvernul a publicat ordinea de zi a ședinței de azi. Klaus Iohannis și-a anunțat prezența - 1544707606original3104236000-1545293065.jpg

Articole recomandate

Guvernul a publicat miercuri, pe site, ordinea de zi a ședinței de joi. Președintele Klaus Iohannis a cerut guvernului să-i trimită agenda ședinței cu cel puțin o zi înainte, anunțând că va participa la toate ședințele de guvern.

Guvernul va lua joi în discuție două ordonanțe de urgență, 11 hotărâri și 11 memorandumuri, potrivit ordinii de zi publicate pe site. De asemenea, se vor dezbate șase puncte de vedere asupra unor proiecte de lege.

Pe ordinea de zi anunțată nu figurează nici ordonanța privind introducerea unor taxe și impozite noi, nici ordonanța privind amnistia și grațierea.

Președintele Klaus Iohannis a declarat din nou miercuri, înainte de anunțarea ordinii de zi pe site-ulguvernului, că va merge la ședințele de Guvern, precizând însă că așteaptă și anunțarea datei, orei și agendei următoarei ședințe, pentru că la Cotroceni nu a ajuns agenda.

Chestionat în continuare dacă va merge joi la ședința de Guvern în cazul în care OUG anunțată de ministrul finanțelor va fi pe ordinea de zi, președintele a răspuns: "V-am anunțat de ieri, de alaltăieri cum va fi în continuare cu ședințele de Guvern și așa va fi". Întrebat dacă, prin urmare, va merge la toate ședințele de acum încolo, Klaus Iohannis a răspuns: "Sigur", scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6017 secunde