GUVERNUL A DECIS! Românii din Diaspora, direct interesați

1032
GUVERNUL A DECIS! Românii din Diaspora, direct interesați - ntyzmdjizty3mtmxyjfjztu5mdjjzmfl-1568275284.jpg

Articole recomandate

Românii din străinătate mai au doar câteva zile până se mai pot înscrie pentru votul la alegerile prezidențiale. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că înscrierea se prelungește până la 15 septembrie. 


Noul termen până la care românii din diaspora se pot înscrie în registrul pentru vot prin corepondență la scrutinul de la prezidențialele din această toamnă va fi adoptat printr-o OUG în ședința de guvern de joi.


"Acest termen va fi extins până la 15 septembrie pentru a dat posibilitatea românilor să se înscrie în registrul electoral. Această ordonanță pe care o adoptăm prevede și modalitatea de desemnare a președinților secțiilor de votare din străinătate, precum și alocarea de bani pentru plata acestora. Guvernul face tot ce este necesar pentru cât mai buna organizare a alegerilor prezidențiale", a declarat Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern de joi.

Pe site-ul votstrainatate.ro s-au înscris până acum aproape 37 de mii de alegători pentru votul prin corespondență, iar aproape 35 de mii au ales o secție de vot din străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5445 secunde