Gruparea Mobilă de Jandarmi recrutează candidați pentru învățământul superior militar

1810
Gruparea Mobilă de Jandarmi recrutează candidați pentru învățământul superior militar - recrutareadmitere-1621538225.jpg

Articole de la același autor

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța recrutează candidați în vederea participării la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru sesiunea de admitere din acest an, sunt scoase la concurs locuri în învățământul superior (ofițeri) – studii superioare de licență, învățământ cu frecvență, la: Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București și Institutul Medico - Militar București.

Pentru învățământul postliceal (maiștri militari) – învățământ cu frecvență, sunt scoase la concurs locuri la: Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică București. Tinerii interesați sunt așteptați la sediul GMJ „Tomis”, din Bulevardul I. C. Brătianu, nr. 246. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concurs este luni, 24 mai 2021. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5431 secunde