Grupare specializată în trafic de minori, destructurată

110
Grupare specializată în trafic de minori, destructurată - lala143763748111456991665-1460564581.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.IC.O.T. au destructurat o grupare infractională specializată în trafic de persoane. 

"La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în trafic de minori. Cei în cauză au fost prinși în flagrant în timp ce încasau banii si supravegheau două minore, în vârstă de 17 respectiv 16 ani, pe care le-ar fi obligat să întrețină relații sexuale cu diverși clenți.", se arată în comunicatul Poliției Române. 

La acțiune au participat și luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

"În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2016, membrii grupării ar fi racolat tinere minore din Vrancea si din județele limitrofe, pe care le-ar fi obligat să practice prostituția în folosul lor. În cadrul acțiunii, au fost efectuate 5 perchezitii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sume de bani și 10 telefoane mobile folosite pentru convorbirile cu clienții. 10 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Vrancea, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.", precizează aceeași sursă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0664 secunde