Grupare infracțională, specializată în trafic de droguri, destructurată la Constanța

945
Grupare infracțională, specializată în trafic de droguri, destructurată la Constanța - grupare-1548254032.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic cu droguri. 500 de grame de cocaină au fost ridicate de polițiști, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.


În cursul zilei de ieri, oamenii legii au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Constanța, trei persoane care aveau asupra lor 500 de grame de cocaină. 


Din anchetă au rezultat indicii că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Olanda, iar ulterior ar fi fost vândute în Constanța. 
De asemenea, în urma a 16 percheziții domiciliare, efectuate pe raza județelor Constanța și Arad, alte trei persoane au fost conduse la audieri.


Pe baza probatoriului administrat în cauză, la data de 22 ianuarie a.c., procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani și a unei femei, de 44 de ani, aceștia urmând a fi prezențați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime Constanța, Brigăzii Operațiunii Speciale și IPJ Constanța. 


În aceste activități au mai fost angrenați și jandarmi din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.137 secunde