Grupare de tâlhari băgată după gratii

364
Grupare de tâlhari băgată după gratii - arest1-1405250498.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți tâlhari săltați, vineri dimineață, de polițiștii constănțeni au fost arestați preventiv. Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dus în fața instanței de judecată zece suspecți. Este vorba despre: Ion Palaghia, Eduard Costel Mihalache (anchetați și într-un alt dosar penal, în care sunt acuzați că își puneau cagule pe față și dădeau buzna în apartamentele unor prostituate, pe care le băteau și le jefuiau), Lucian Nicușor Damian, Cătălin Ionuț Constantin, Marian Feraru, Gabriel Costel Boca (acesta, împreună cu fratele său, Neculae Boca, a fost implicat în numeroase scandaluri în municipiul Constanța), Adriana Ionica, Vasile Ionuț Feraru, Roberto George Partale, Dragoș Marian Dănilă.

La finalul audierii, magistrații au dispus arestarea preventivă a lui Eduard Costel Mihalache, Dragoș Marian Dănilă, Ion Palaghia, Marian Feraru, Cătălin Ionuț Constantin și Gabriel Costel Boca. Cei șase au ajuns după gratii pentru 30 de zile.

În schimb, complicii lor, Lucian Nicușor Damian, Adriana Ionică, Vasile Ionuț Feraru și Roberto George Partale au fost arestați la domiciliu.

Reamintim că suspecții sunt acuzați de comiterea mai multor tâlhării, iar trei dintre aceștia sunt acuzați că au jefuit o casă de amanet din municipiul Constanța, în a doua zi de Paște.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9496 secunde