Gravidă moartă la Tulcea, suspectă de COVID 19. În week-end a fost la un medic din Constanța!

2316
Gravidă moartă la Tulcea, suspectă de COVID 19. În week-end a fost la un medic din Constanța! - gravidasulinasursaobservator-1591868593.jpg

Articole de la același autor

O femeie gravidă de 32 de ani, din orașul tulcean Sulina a decedat ieri, la scurt timp după ce s-a prezentat la Centrul de Primiri Urgențe Sulina. Femeia avea febră ridicată, de aproximativ 39,2 grade și acuza stare generală de rău, cu lipsă de aer. Drept pentru care, medicii au suspicionat o infectare pulmonară și a cerut efectuarea unui test pentru COVID 19. La puțin timp după ce a ajuns la centru, a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar când a fost preluată de șalupa medicalizată, a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit cadrelor medicale, tânăra a fost în urmă cu câteva zile la Constanța, la un cabinet de obstetrică-ginecologie, unde i s-a spus să ia paracetamol pentru stările de rău pe care le avea.

"Din dialogul pe care l-am purtat cu colegii de la Sulina, tânăra prezenta o stare de rău cu febră de aproape o săptămâna. Ea le-ar fi spus celor de la Sulina că a fost la un cabinet medical privat din Constanța în week-end și că acolo i-ar fi recomandat medicul care a consultat-o paracetamol și odihnă. Rezultatul testului este negativ, vom vedea după necropsie care este cauza care a provocat decesul acestei tinere", a afirmat dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8088 secunde