Grave accidente rutiere, în week-end. O femeie și-a pierdut viața

887
Un bărbat de 61 de ani a făcut prăpăd, vineri seară, în localitatea Cuza Vodă. Octavian Groza a lovit mortal o femeie, în vârstă de 62 de ani, în timp ce se deplasa pe acostamentul drumului pe strada Medgidiei.

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a decis să fugă de la locul accidentului. Doar că, la câteva minute după producerea evenimentului, Groza a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu două autoturisme, care circulau regulamentar, pe DJ 222. Culmea este că și unul dintre șoferii loviți se afla sub influența alcoolului 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul vinovat a fost reținut de către polițiști și propus spre arestare. Octavian Groza va sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

A făcut praf un bolid de lux

Tot vineri seară, de această dată în municipiul Constanța, un tânăr de 18 ani s-a înfipt cu bolidul pe care-l conducea, în mare viteză, direct într-un pom aflat pe marginea bulevardului Mamaia.

Patru persoane, dintre care doi minori, au ajuns la Spitalul Județean Constanța, după ce, inițial, au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii marca Mercedes E220, în care se aflau. Cei patru au fost scoși din mașină de către un echipaj de Descarcerare al ISU "Dobrogea". Victimele au fost preluate de patru echipaje SAJ, unul cu medic și trei cu asistent, care le-au transportat la spital.

Conform medicilor SAJ Constanța, șoferul și un alt tânăr, de 17 ani, au suferit traumatisme craniene. Celelalte victime, două fete, în vârstă de 16 și 20 de ani, au suferit fractură de piramidă nazală și traumatisme la ambele picioare. Toate victimele se află în afara oricărui pericol.

Ștefan Bogdan Otto, șoferul care avea permis doar de câteva luni, a intrat în copac din cauza neatenției în conducere, dar și a vitezei. Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și nu exclud varianta ca șoferul să fi fost în timpul unei curse ilegale de mașini.

v v v

Sâmbătă, în localitatea Eforie Nord, două autoturisme au intrat în coliziune, fiind necesară intervenția pompierilor ISU "Dobrogea", dar și a cadrelor medicale, sosite la fața locului cu două ambulanțe ale SAJ Constanța. Din fericire, victimele implicate în accident au fost conștiente în urma coliziunii și se află în afara oricărui pericol.

Ieri dimineață, o femeie aflată la volanul unui Cielo a rămas încarcerată, după ce autoturismul a intrat într-un pom de pe marginea drumului, în stațiunea Mamaia. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, în stare stabilă, cu traumatisme la unul dintre picioare.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5849 secunde