GRAV ACCIDENT RUTIER. Un tânăr de 19 ani a FĂCUT PRĂPĂD: cinci mașini avariate, una aruncată în șanț

936
3
GRAV ACCIDENT RUTIER. Un tânăr de 19 ani a FĂCUT PRĂPĂD: cinci mașini avariate, una aruncată în șanț - masina48508700-1481183342.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc, în Capitală. Un tânăr în vârstă de 19 ani a lovit nu mai puțin de cinci mașini cu autoturismul pe care îl conducea.

Accidentul s-a produs pe o stradă din sectorul 5 al Bucureștiului. Potrivit România TV, un tânăr de 19 ani a lovit alte cinci mașini parcate pe marginea străzii. Toate mașinile au fost foarte grav avariate. Ultima mașină lovită a fost aruncată într-un șanț.

Tânărul de la volan a fost lovit ușor și a refuzat transportul la spital.

Vecinii din zonă spun că pe această stradă se organizează curse ilegale, însă tânărul le-a declarat polițiștilor că a derapat din cauza unei canalizări care a refulat.



Comentează știrea

emic
8 decembrie 2016
iar prostan opel???

Bai frate, ăstia cu opeluri sunt foarte P ericulosi, aveți grijă mare in trafic

costica
8 decembrie 2016
opinie

Oferta importanta: lucru online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

ady
8 decembrie 2016
mda...prostan cu opel

Mda....adevărat....prostan cu opel

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6517 secunde