GRAV ACCIDENT RUTIER la ieșire din Constanța. NU MAI PUȚIN DE NOUĂ VICTIME

10236
1
GRAV ACCIDENT RUTIER la ieșire din Constanța. NU MAI PUȚIN DE NOUĂ VICTIME - img4219-1494950249.jpg


UPDATE: La fața locului s-a deplasat și descarcerarea, însă nu au fost găsite persoane încarcerate. În total, în urma accidentului au rezultat 7 victime, potrivit SAJ Constanța. 


UPDATE: Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism Toyota a efectuat o manevră de întoarcere și a fost acroșat de un autoturism Renault, care circula regulamentar. În urma impactului au rezultat 5 răniți ușor, pasageri în Renault și 2 persoane rănite, pasageri în Toyota. La locul accidentului polițiștii asigură salvarea de vieți și efectuează cercetările la fața locului.



Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină în urmă cu puțin timp, în urma unui accident petrecut la ieșire din municipiul Constanța, spre localitatea Valu lui Traian. Potrivit apelantului 112, în urma accidentului au rezultat 9 victime dintre care 2 sunt încarcerate.

Comentează știrea

Gica
16 mai 2017
Cod rutier

Dupa noul cod rutier risca o amenta de 9000 lei si suspendarea permisului timp de 6 luni ...parca , eu in cazuri de genul asta as anula permisul...asa ar trebui facut !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5469 secunde