GRAV ACCIDENT RUTIER în Constanța. Intervine elicopterul SMURD!

1075
GRAV ACCIDENT RUTIER în Constanța. Intervine elicopterul SMURD! - accidcotuvaii9apr-1586425618.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și cadrele medicale au fost solicitați pe DJ 391, în apropiere de localitatea constănțeană Cotu Văii, unde în urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier. Din primele informații, în incident este implicată o singură mașină. La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Tânărul șofer este conștient, iar militarii lucrează pentru scoaterea acestuia din mașină.

UPDATE

Două persoane au fost rănite în accident. Tânărul prins în fiarele contorsionate ale mașinii a fost extras și transportat cu elicopterul SMURD la spital. De asemenea, un al doilea rănit a fost transportat cu ambulanța SMURD.

UPDATE 2

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, din primele informații, este vorba despre un accident rutier soldat cu trei victime. Șoferul circula pe DJ 391, dinspre localitatea Albești către Cotu Văii, iar la un moment dat, din cauza neadaptarii vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac.

UPDATE 3

Reprezentanții IPJ Constanța au arătat că astăzi, în jurul orei 12.00, un bărbat de 22 de ani a condus un autoturism pe DJ 391, dinspre localitatea Albești catre Cotu Văii iar când a ajuns la km 17+500 metri, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției către stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a unui pasager de 20 de ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4397 secunde