GRAV ACCIDENT DE AUTOCAR! OPT VICTIME!

756
GRAV ACCIDENT DE AUTOCAR! OPT VICTIME! - all-1500497753.jpg

Articole recomandate

Opt persoane au fost duse la spital în urma accidentului în care un autocar cu pasageri s-a răsturnat miercuri seara pe DN1C, la ieșirea din localitatea clujeană Câțcău, fiind vorba de șoferul autoturismului pătruns pe contrasens și care a fost încarcerat, precum și alte 7 persoane rănite ușor, scrie romaniatv.net


Potrivit IJP Cluj, din primele informații, în jurul orei 19,00, un tânăr în vârstă de 27 de ani din județul Sălaj care circula pe DN1C între localitățile Coplean și Câțcău a pătruns pe contrasens, unde a acroșat ușor o autoutilitară, iar ulterior a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau aproximativ 20 de pasageri și care s-a răsturnat, scrie Agerpres.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital, iar alte șapte persoane au fost transportate și ele la spitalul din Dej, pentru investigații, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

La ora transmiterii acestei știri, traficul a fost reluat pe ambele sensuri ale DN1C Dej-Baia Mare, în zona în care a avut loc accidentul.

Potrivit ISU Cluj, pentru salvarea șoferului mașinii care a pătruns pe contrasens, care are cele mai grave răni, a fost necesară intervenția echipei de descarcerare.

'A fost aplicat planul roșu de intervenție pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple. Inițial au fost anunțate șase victime. Victimele au fost transportate la spital, una dintre ele în stare gravă, a fost nevoie de descarcerare pentru aceasta', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.Cinci persoane au fost transportate, miercuri, la spital în urma accidentului în care un autocar cu pasageri s-a răsturnat, pe DN1C, în județul Cluj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5769 secunde