Giovani Becali, internat în Spitalul de Urgență Floreasca

205
1
Giovani Becali, internat în Spitalul de Urgență Floreasca - giovanibecali-1456333004.jpg

Articole recomandate

Fostul impresar de jucători Giovani Becali este internat sub pază la Spitalul de Urgență Floreasca, la Clinica de chirurgie cardiovasculară, potrivit B1.ro.

Giovani Becali, alături de fratele său Victor, și Cristian Borcea, este condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Acesta a cerut eliberarea condiționată, după ce a executat o treime din pedeapsă, însă, miercuri, Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare condiționată și l-a obligat pe fostul om de fotbal la plata a 150 de lei cheltuieli judiciare.

"Admite excepția inadmisibilității invocată de reprezentantul Ministerului Public. Respinge cererea ca inadmisibilă. Obligă petentul condamnat la plata sumei de 150 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestație la instanța ierarhic superioară în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în decizia magistratului care a judecat cererea, a treia formulată de Ioan Becali de la intrarea în închisoare, în martie 2014.

Fostul impresar de jucători mai este judecat într-un alt dosar, alături de Cristi Borcea și fratele său, Victor Becali, pentru că ar fi oferit mită în valoare de 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul București, pentru achitarea în Dosarul Transferurilor.

Comentează știrea

Cristi
24 februarie 2016
Mai ...

Un mafiot prost , adica , tantalau ! Un mafiot , care va putrezi in puscarie . Un vierme ca tot neamul sau de viermi ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5901 secunde