GHINION RAR! Șofer ucis în urma unei coliziuni în lanț, deși nu era la volan…

220
GHINION RAR! Șofer ucis în urma unei coliziuni în lanț, deși nu era la volan… - ddd-1580120196.jpg
Un tânăr care aștepta să treacă trenul, la barieră, lângă mașină, a fost ucis de un șofer beat și fără permis, în Olt, transmite Observator. Tânărul coborâse din autoturismul staționat în coloană și n-a avut nicio șansă să scape. "În această dimineață, pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Șopârlița s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, și rănirea altui bărbat, de 35 de ani. Din primele cercetări, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool", a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cele două victime au fost accidentate de un autoturism lovit în spate de o autoutilitară în care a intrat mașina condusă de bărbatul fără permis. Bărbatul care ar fi provocat accidentul a fugit de la fața locului, însă a fost prins de persoanele aflate în zonă, a mai precizat Alexandra Dicu.

"Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Șopârlița, care nu deține permis de conducere, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza și a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloana la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectata în autovehiculul din fața sa, ocazie cu care a acroșat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 și de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinești. Bărbatul de 26 de ani a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă", a adăugat Alexandra Dicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7265 secunde