Gest extrem: s-a aruncat de pe podul Agigea, cu câteva zile înainte de nuntă!

1233

Articole de la același autor

Tragedie într-o familie din Constanța: o femeie de 32 de ani a murit, după ce s-a aruncat în Canalul Dunăre – Marea Neagră, de pe podul Agigea. Polițiștii au demarat o anchetă, în cadrul căreia urmează să stabilească și motivul pentru care tânăra a recurs la acest gest extrem. Mai ales că peste doar câteva zile femeia ar fi trebuit să fie mireasă!


Un apel la numărul unic de urgență 112, dat luni dimineață, 9 septembrie, în jurul orei 7,30, anunța că o femeie de 32 de ani, din municipiul Constanța, și-a lăsat autoturismul la piciorul podului Agigea și nu este de găsit. La fața locului au ajuns polițiștii Secției Regionale Transporturi – Agigea, dar și 12 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", bănuindu-se că femeia s-ar fi aruncat în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. De altfel, în zona de unde se presupune că s-a aruncat femeia au fost găsite o pereche de pantofi și ochelarii acesteia. După aproximativ o oră de căutări, scafandrii au reușit să scoată la suprafață trupul neînsuflețit al femeii. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța nu au putut decât să constate decesul. 


Femeia a fost identificată ca fiind Alina Cristina D., iar apelul la numărul unic de urgență a fost dat de viitorul soț al acesteia. Surse apropiate anchetei afirmă că bărbatul a relatat că femeia a plecat de acasă, luni dimineață, în jurul orei 5,00. Bărbatul a plecat să o caute prin oraș, iar la un moment dat s-a îndreptat spre Agigea, unde domiciliază cei care urmau să le fie nași, în speranța că o va găsi la aceștia. A văzut însă autoturismul staționat la piciorul podului și a alertat imediat autoritățile. 
Potrivit anchetatorilor, femeia nu a lăsat un bilet de adio. Apropiații spun că aceasta era stresată în ultima perioadă și că sâmbătă, 14 septembrie, urma să fie mireasă. 


Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, pentru a stabili împrejurările în care și-a găsit sfârșitul constănțeanca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde