GEST CRIMINAL! Serviciile secrete din Rusia au plănuit incendierea a două școli românești

326
1
GEST CRIMINAL! Serviciile secrete din Rusia au plănuit incendierea a două școli românești - 646x404-1519555873.jpg

Articole recomandate

Șeful adjunct al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Viktor Kononenko, a anunțat, vineri, că serviciile speciale ruse au planificat incendierea a două școli cu predare în limba română din regiunea Cernăuți, transmite agenția RBC, citată de Rador și Radio Chișinău.



Potrivit oficialului ucrainean, pentru realizarea acestui plan, serviciile speciale din Rusia au recrutat un cetățean al Federației Ruse, David Ponomariov. 


Viktor Kononenko a spus că serviciile speciale din Rusia le-au transferat bani în avans celor care urmau să incendieze școlile. 


Incendiatorii au fost deja identificați de autoritățile din Ucraina. Cele două școli vizate de serviciile secrete din Rusia se află în Pilipăuți, raionul Herța, și în Ostrița, raionul Noua Suliță, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim urgent lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4352 secunde