GELOZIE INCENDIARĂ! A stropit-o cu benzină și i-a dat foc!

192
GELOZIE INCENDIARĂ! A stropit-o cu benzină și i-a dat foc! - ddd-1580375864.jpg

Articole recomandate

Clipe de groază pentru o femeie de 43 de ani din județul Botoșani, după ce partenerul ei de viață a stropit-o cu benzină și a incendiat-o, potrivit Observator. Femeia a scăpat ca prin minune, salvată de o vecină care a aruncat apă pe ea. Flăcările s-au extins însă în camera în care s-a petrecut incidentul și l-au cuprins și pe agresorul de 50 de ani. Se pare că intenționat și-ar fi dat și el foc. Ambii au ajuns la spital, în stare gravă, iar medicii se luptă să îi salveze.

Individul de 50 de ani venise în casa partenerei sale din comuna Vorona să își ia bagajele. Se pare că în cuplu lucrurile nu mergeau bine, iar gelozia ar fi aprins scânteia scandalului. Bărbatul ar fi suspectat-o pe iubita lui că îl înșală. În scurt timp, individul a aruncat cu benzină pe femeie, după care a incendiat-o. Vecina care a salvat-o retrăiește clipele de coșmar. Focul s-a extins rapid și a cuprins și casa femeii de 43 de ani. Individul a fost și el înghițit de flăcările pe care le provocase.

Ambii au ajuns de urgență la Spitalul din Iași, în stare gravă. Victima are arsuri pe o suprafață mare a corpului, în timp ce atacatorul ei este în stare critică, având căile aeriene afectate. Polițiștii au deschis acum dosar penal pe numele individului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6219 secunde