Geanta unor turiști din Galați, furată de pe plajă, recuperată de jandarmi

371
Geanta unor turiști din Galați, furată de pe plajă, recuperată de jandarmi - jandarmi-1626330334.jpg

Articole de la același autor

O geantă de plajă în care se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte și cheile unui autoturism, au fost recuperate de jandarmi și predate persoanei păgubite.

Miercuri după-amiază, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, care asigura ordinea și liniștea publică în zona Piațetei Perla, a fost sesizat de către un turist, că în imediata apropiere a terasei Cleopatra, pe faleză, a observat o geantă de plajă abandonată în care erau mai multe articole de îmbrăcăminte.

Echipajul s-a deplasat la fața locului și a constatat că în interiorul acesteia erau mai multe articole de îmbrăcăminte, dar și cheia unui autoturism Ford Mondeo. Doi jandarmi au început să întrebe pe plajă și în zonă dacă cineva și-a pierdut cheile de la autoturism, iar alți doi au căutat autoturismul. La aproximativ 20 de metri de Complexul Cleopatra, era parcat un autoturism Ford Mondeo cu numere de Galați, au apăsat pe telecomandă, iar semnalizatoarele laterale au început să clipească. Imediat au observat un bărbat care vine în fugă spre mașină. S-a oprit și le-a spus jandarmilor că mașina este a lui și că geanta de plajă în care se aflau mai multe lucruri personale și cheile de la mașină, i-au dispărut de pe plajă când a intrat în apă. Era supărat și îngrijorat și se gândea că trebuie să facă un drum spre casă pentru a lua cel de-al doilea rând de chei ale autoturismului. Și-a recuperat bunurile personale și cheile de la autoturism și le-a mulţumit jandarmilor.

Jandarmii recomandă turiștilor:

-să nu lase bunuri de valoare în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme;

-să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi;

-să închidă autoturismele şi să le parcheze în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător;

-acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7666 secunde