Găsit împușcat și spânzurat într-o casă din Vadu

716
Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort în podul unui imobil aflat în construcție din curtea casei sale, din Vadu. Cei care au descoperit corpul neînsuflețit au fost niște vecini, care au anunțat apoi Salvarea și Poliția.
Medicii care au venit la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul, iar polițiștii au demarat cercetările cu privire la condițiile în care bărbatul și-a pus capăt zilelor.
Vecinii spun că Mihai Ene era abătut de ceva vreme încoace și chiar ar fi spus cunoscuților că vrea să se omoare, dar nimeni nu l-a luat în seamă. Problemele sale se pare că erau de ordin sentimental, iar depresia a pus în așa măsură stăpânire pe el încât gândurile sinucigașe au fost, în cele din urmă, puse în practică.
Pentru a fi sigur de reușită, bărbatul a luat, inițial, un pistol cu bile de cauciuc, pe care-l deținea legal, și s-a împușcat cu acesta. Dar pentru că efectul nu a fost cel scontat, el și-a pus ștreangul de gât, reușind astfel să-și ia viața.
Mihai Ene nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul. Aseară, polițiștii și criminaliștii se aflau încă la fața locului pentru a cerceta condițiile în care bărbatul și-a pus capăt zilelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Și-a pus ștreangul de gât
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Monden : Adrian Iovan a ajuns la sapă de lemn
Pagina a fost generata in 0.6243 secunde