Garda de Coastă, pe urma traficanților de MAȘINI DE LUX. Încă o captură în Constanța!

Luni, 18 Ianuarie 2021
397
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au continuat cercetările într-un dosar de trafic internațional cu autoturisme furate. După ce, în ultimele zile ale lui decembrie 2020 au depistat în Constanța un Lamborghini, despre care existau informații că era furat din Germania, în cursul zilei de vineri, 15 ianuarie, polițiștii de frontieră au descins la o altă adresă din municipiul reședință de județ. În urma unei percheziții, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost găsit un alt autoturism de lux, înmatriculat în Germania, care de asemenea figura ca fiind furat din Germania. 
„Autoturismul, în valoare de aproximativ 242.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au arătat reprezentanții Gărzii de Coastă. 
Potrivit unor surse apropiate anchetei, Lamborghini-ul a fost găsit în posesia afaceristului Daniel Rafte, cunoscut în lumea mondenă pentru că este nașul Adelinei Pestrițu.


Pagina a fost generata in 0.3082 secunde