Video Galerie Foto/Video. ALERTĂ! HALĂ DE PE VARIANTA CONSTANȚEI, CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! Pompier rănit în timpul misiunii

2503

Articole de la același autor

În această dimineață, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au fost alertați de producerea unui incendiu pe varianta municipiului Constanța. Constănțenii sunt alarmați, căci un fum negru și înecăcios a acoperit cerul și este vizibil de la kilometri distanță. 


Din primele informații, incendiul a izbucnit la o hală în care se află materiale de construcții, pe B-dul Aurel Vlaicu. 
La fața locului intervin, în primă fază, trei autospeciale de stingere și o autoscară din cadrul Detașamentului Fripis.




UPDATE. Mesaje de alertare pentru constănțeni


Având în vedere degajarea mare de fum, reprezentanții ISU Dobrogea le-au transmis constănțenilor mesaje de alertare prin sistemul RO-ALERT, după acest incident. 
"Atenție! Incendiu la hala industrială din incinta COMCM Constanța, cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum", se arată în mesaj.


UPDATE.  În acest moment, la fața locului intervin 33 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere și o autoscară, dar și un echipaj medical SMURD B. 


Din primele informații, incendiul a fost pornit de la o mașină aflată în curtea halei. 
"Avem un subofițer rănit ușor la bărbie, cu răni superficiale, transportat de urgență la spital", au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 




UPDATE. Incendiul a fost lichidat cu puțin înainte de ora 12.00, salvatorii reușind să stingă flăcările înainte ca acestea să se propage la construcțiile învecinate. În prezent se fac verificări pentru a se stabili, concret, care sunt pagubele. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5838 secunde