Galerie foto / Tragedie la Constanța. Un șofer a murit după ce i s-a făcut rău la volan

674
1

Articole de la același autor

Un apel la 112 anunța, ieri, în jurul prânzului, că un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a petrecut la intersecția străzii Zorelelor cu strada Unirii.

La fața locului au ajuns medicii care, după minute bune de resuscitare, au declarat decesul șoferului unuia dintre mașini.

Bărbatului în vârstă de 60 de ani i s-a făcut rău în timp ce se afla la volanul unei Dacii, a căzut peste pasagerul din dreapta, și a rămas cu piciorul pe accelerație, moment în care a pierdut controlul direcției de mers, a intrat într-un Volkswagen care circula pe prima bandă, și a ricoșat pe trotuar. Din fericire, niciun pieton nu trecea pe acolo în momentul impactului. Pasagerul din dreapta șoferului, tot de 60 de ani, a fost transportat la spital cu un traumatism cranian ușor.

Bărbatul care și-a pierdut viața era angajat al Universității "Ovidius" din Constanța și, în momentul accidentului, se îndrepta spre căminul instituției. 

Comentează știrea

ibsyDAibsNV
5 mai 2016
zUxbUaMmeBJoa

5hL4A3 mshwivsrnuoa, [url=http://tnmgnkkicptg.com/]tnmgnkkicptg[/url], [link=http://xkbshbemjxbe.com/]xkbshbemjxbe[/link], http://mouyrqrgfdyc.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Grav accident rutier!
Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident rutier mortal cu o ambulanță
Pagina a fost generata in 0.4924 secunde