Galerie foto. TRAGEDIE în cartierul Tomis Nord din Constanța / S-a aruncat de la etaj. Update

1355
1

Articole de la același autor

UPDATE - Bărbatul a fost identificat ca fiind Constantin Milea, din Constanța. Un locatar a sunat la 112, în această dimineață, pentru a anunța că un bărbat s-a aruncat de la etajul 9, de la un balcon deschis. Nu a lăsat bilet de adio. Polițiștii încă îi caută familia.


UPDATE - Bărbatul s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de pe strada Cișmelei. Bărbatul nu locuia în blocul respectiv, oamenii legii încearcă să dea acum de rudele acestuia, el având doar un număr de telefon în buzunar.


Polițiștii criminaliști sub coordonarea unui procuror desfășoară cercetări, la această oră, cu privire la împrejurările în care un bărbat a murit. Potrivit primelor informații, bărbatul, în vârstă de 62 de ani, s-a aruncat în această dimineață de la etajul unui bloc din zona Tic Tac a municipiului Constanța.


La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, pentru a încerca să-l resusciteze pe bărbat, dar manevrele medicilor au fost fără succes. 



Comentează știrea

cititor
7 aprilie 2015
jurnalisti penibili

s-a aruncat de la etajul 9, de la un balcon deschis...Bărbatul s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc... cand va decideti de unde s-a aruncat poate scrieti si voi un articol....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5064 secunde