Galerie foto. Tragedia de pe nava "Medy" / Cine a fost CONDAMNAT în dosarul scafandrilor morți în adâncuri

565

Articole de la același autor

Magistrații Judecătoriei Constanța au decis, astăzi, condamnarea lui Jorj Unciuleanu, directorul Hunters Company SRL, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul scafandrilor Cristian Zarafu și Cătălin Ispas (angajat al ISU Dobrogea), morți în septembrie 2010 pe epava navei "Medy". Jorj Unciuleanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat de ucidere din culpă. 


Tot astăzi, judecătorii l-au obligat pe directorul societății SC Hunters Company SRL la plata a 5.900 lei și 5.182 euro cu titlu de daune materiale și a sumei de 140.000 de euro, cu titlu de daune morale. 


Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. 


Reamintim că, pe 1 septembrie 2010, scafandrii Cristian Zarafu și Cătălin Ispas și-au pierdut viața după ce au coborât în adâncuri, la epava navei "Medy" sub pavilion Turcia, care se scufundase șase mile marine travers de localitatea Tuzla. Cei doi scafandri lucrau în baza unor contracte de colaborare pentru SC Hunters Company SRL, unul dintre ei fiind scafandru în cadrul ISU Dobrogea. 


Trupul neînsuflețit al lui Cătălin Ispas a fost găsit pe 13 decembrie, în timp ce corpul lui Cristian Zarafu a fost descoperit zece zile mai târziu, în sala mașini a navei "Medy". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3066 secunde