Galerie foto. SCANDAL LA PALATUL COPIILOR CONSTANȚA. Școala de Karting, evacuată cu executor judecătoresc

2967
5
Școala de Karting este evacuată cu executor judecătoresc, în aceste momente, conform unei sentințe a Tribunalului Constanța, din ianuarie 2017. Tomis Kart Constanța trebuie să își înceteze activitatea, după 16 ani, neavând o bază legală de funcționare.

În aceste condiții, Tomis Kart este nevoită să-și găsească un alt spațiu în care să-și desfășoare activitatea de cursuri și instruire cu copiii înscriși la școala de karting.

Amănunte în ediția de mâine.

Comentează știrea

cetatean
13 februarie 2017
denumiri STALINISTE

CUM DRACU POATE FI NUMITA "PALAT"O SANDRAMA CU GEAMURI SPARTE,MIZERIE ,ASFALT CU GAURI SI NISTE PNEURI IMPUTITE COAPTE DE INTEMPERII TIMP DE 16 ANI? NU MAI VORBIM DE INSTALATIILE SANITARE SI STAREA CARTURILOR. CARE PALAT TAMPITILOR? SI O CARCIUMA DINTR-UN CATUN IN FUNDUL TARII ARATA MAI BINE. INSA BANI PE SEAMA COPIILOR VRETI.

Cetatean
13 februarie 2017
European

Pentru cetateanul turmentat! Mai iesi p-afara, plimba-te prin oras, vorbeste cu lumea, informeaza-te din strada, din locurile despre care comentezi si habar n-ai ce si cum. Sunt convins ca sunt multi ca tine, care comenteaza despre ce aud/vad pe facebook sau alte surse media ce prezinta doar parti, contexte si pareri. Si ca sa te lamuresc pe subiect Palatul copiilor nu este ceea ce vezi aici in poze! Viziteaza Constanta sa vezi cu ochii tai. E un loc frumos, "uitat de timp"...

CRISTI
13 februarie 2017
Scoala de Karting

Daca tu numesti ,,oras frumos'' Constanta e clar. Cred ca nu se observa : Lipsa acuta de locuri de joaca Trotuare transformate in parcari Locuri de parcare Bunul simt Curatenie Blocuri construite aiurea Parcuri distruse A fost frumos orasul nostru in trecut,1910-1945 probabil..

Autor
13 februarie 2017
La pușcărie cu penalii ăștia

La puscărie cu penalii ăstia care vor sa distrugă fiecare petec de verdeață din Constanta , păi se vrea inclusiv închiderea palatului copiilor ca să se ridice niste blocuri , pentru asta nu demonstreaza zdrentele , Huooooo !!!

Radio Mam aia
13 februarie 2017
coada de topor

Dar daca obtine o autorizatie, spatiul ramane valabil? Dar parca discutia este in jurul spatiului, nu al autorizatiei ... Cine este nemultumit? Vreun mare antreprenor de blocuri pe spatii verzi? Firma de taiat copaci a primariei? Pentru "autor" .. aduna-te mai omule... ai venit de la sedinta de partid cu lectia gresit inteleasa... Tot cei care distrug orasul de vreo 17 ani vor si sa desfiinteze parcul... Cat despre "palat"... Orice ai face, "realizarili iepocii de aur" vor arata ca tot ca dracu oricata tencuiala s-ar pune pe ele... Si palatul elevilor, si "casa de cultura (??) a sindicatelor " .. Arhitectii erau toti frati cu Petrescu, arhitecta sefa a marelui conducator. altfel nu isi luau banii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7877 secunde