Galerie foto. Scafandrii o căutau în mare, ea dormea buștean în pat. Cum a pus o maseuză poliția pe jar

3251

Articole de la același autor

O tânără din Dumbrăveni a fost căutată, ieri, ore în șir de criminaliștii și scafandrii din cadrul ISU Dobrogea. Deși a început s-a crezut că tânăra s-a sinucis, aruncându-se în mare, de fapt s-a stabilit că aceasta doar își revenea din beție. 


Totul a început ieri, în jurul orei 9.30. Un bărbat care locuiește într-o baracă situată în zona 3 Papuci a observat mai multe obiecte pe plajă. S-a apropiat și și-a dat seama că este vorba despre haine, o pereche de pantofi și un telefon mobil. Gândindu-se că poate fi vorba despre o persoană înecată, bărbatul a sunat la 112. Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii constănțeni, pompierii și scafandrii din cadrul ISU Dobrogea, dar și criminaliștii cu un câine de urmă. Patrupedul a luat mirosul hainelor și i-a dus pe oamenii legii pe malul apei, fapt ce i-a determinat pe polițiști să creadă că este vorba despre o sinucidere. În timp ce scafandrii de la ISU Dobrogea au ieșit cu o ambarcațiune pe mare pentru a căuta persoana dispărută, oamenii legii au căutat în agenda telefonului și au dat de numărul mamei persoanei dispărute. Așa au aflat că cea căutată este Georgiana Maria Neculai, are 26 de ani și este din Dumbrăveni. Mama tinerei le-a spus polițiștilor că nu a vorbit cu fata ei, însă s-a speriat și a pornit către Constanța. Între timp, polițiștii au găsit în telefonul fetei și numărul șefului acestuia, pe care l-au sunat. Au aflat astfel că Georgiana este bine mersi și doarme, la salonul de masaj la care lucrează, situat chiar în zona 3 Papuci. Polițiștii i-au spus bărbatului să ia legătura cu tânăra și s-o trimită la sediul secției de poliție. 


În jurul orei 14, aceasta s-a prezentat în fața anchetatorilor. În primă ipostază, aceasta le-a spus că s-a dus dimineață să facă o baie, dar prietenul ei i-a ascuns hainele, astfel că în momentul în care a ieșit din apă nu a avut încotro decât să plece singură spre casă, goală. Pentru că polițiștii nu i-au crezut varianta și i-au cerut să dea informații despre "prietenul" respectiv, tânăra s-a decis să spună adevărul. Le-a povestit polițiștilor că a băut, în noaptea de marți spre miercuri, cu mai mulți prieteni. La un moment dat, în jurul orei 2.30, când s-a terminat distracția, tânăra s-a dus singură pe plaja 3 Papuci pentru a face o baie, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată când bea - potrivit oamenilor legii. A intrat în apă, însă în momentul în care a ieșit, malul nu-i mai părea la fel. Și-a dat seama că a fost purtată de curenții marini - sau de aburii de alcool - și s-a trezit în cu totul altă parte față de locul în care a intrat în apă. Pentru că nu și-a mai găsit hainele, tânăra a plecat spre locul de muncă îmbrăcată într-un tricou și în…chiloți! 
Pentru că nu ea a alertat autoritățile, tânăra nu a putut fi pedepsită în niciun fel de polițiști. De menționat este și faptul că aceasta mirosea puternic a alcool chiar și în momentul în care a ajuns în fața polițiștilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3102 secunde