GALERIE FOTO. Peste 150 de câini și pisici, ținuți în CONDIȚII GREU DE SUPORTAT! Poliția a luat toate animalele!

672

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Ordine Publică și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat, joi, 3 iunie, în cursul dimineții, o percheziție domiciliară la adresa unor persoane despre care există informații că ar deține un adăpost improvizat pentru animale, în comuna Amzacea din județul Constanța.

Oamenii legii și reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale au descins în satul General Scărișoreanu, unde își are sediul în prezent Refugiul de animale „Spike”.

În cadrul acțiunii, medicii veterinari au evaluat starea de sănătate a animalelor, rezultând faptul că acestea sunt ținute în condiții improprii. Polițiștii constănțeni au emis un ordin de plasare a animalelor în adăposturi specializate, urmând ca aproximativ 150 de câini și pisici să fie evaluate.

De menționat că nu este prima dată când sunt aduse acuzații de maltratare a animalelor celor de la respectiva asociație. În rândurile trecute, reprezentanții asociației au arătat că s-a ajuns în situația să ceară ajutorul oamenilor de bine, iar animalele să nu fie îngrijite corespunzător din cauza lipsurilor financiare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde